SITTSZÁLLÍTÁS

A tiszta sitt az építkezés, épületbontás, felújítás során keletkező építési törmelék, például: tégla, kő, föld, beton, cserép.

Sittnek számít építkezések, felújítások során keletkező építőanyag, bontott tégla, malter, kisebb betondarabok, hulladék, építőanyagok csomagolása, nyílászárók keretei, egyéb az építkezésből származó hulladék.

Bármilyen lakó, vagy nem lakó ingatlant, házat, épületet, tárolót, csarnokot bontanak, vagy építenek, esetleg nagyobb mennyiségű sitt elszállításáról és kezeléséről van szó, azt bizonylattal tudjuk szakszerűen elvégezni, amihez egyedi árajánlatot biztosítunk!

A tiszta hulladék vízben nem oldódik, nem ég, más fizikai vagy kémiai módon nem reagál, nem bomlik le biológiai úton, nincs kedvezőtlen hatással a vele kapcsolatba kerülő más anyagra úgy, hogy abból környezetszennyezés vagy emberi egészség károsodása következne be, illetve nem veszélyezteti a felszíni vagy felszín alatti vizeket. Például: tégla, kő, föld, beton stb. A konténeres sittszállítás ebben az esetben lehetséges.

Mi NEM kerülhet a sittes konténerbe?

Kátránypapír, pala, palatető, festék, autógumi, hígító, egyéb vegyi anyagok, olaj, olajjal szennyezett textíliák, rongyok, akkumulátor, tv, híradástechnikai eszközök.